Annons

Annons

Annons

Här är LT:s regler för kommentarer

På Länstidningens facebooksida ska du och andra som följer oss kunna diskutera och kommentera de artiklar och tv-klipp vi delar. Samtidigt är vi måna om att ha en bra samtalston på vår sida. Här följer våra regler för kommentarer:

► Håll en god ton, visa respekt och håll dig till ämnet. Du som kommenterar är ansvarig att följa våra regler.

► Vi accepterar inte kränkande eller hatiska kommentarer om någons kön, sexuella läggning, politiska tillhörighet, religion, yrke eller etnicitet.

► Inlägg som bryter mot lagen eller kränker annans upphovsrätt är inte tillåtna. Likaså kommentarer som syftar till ryktesspridning eller spridning av falsk information.

Annons

Annons

►Kommentarer vars syfte är att sprida ett kommersiellt budskap kommer tas bort.

►Alla former av hot och trakasserier kommer tas bort.

►Vi är mycket restriktiva med att tillåta länkar i kommentarsfälten, detta eftersom vi inte har möjlighet att läsa igenom allt som länkas till. Vi raderar därför kommentarer som innehåller länkar till bloggar, forum eller andra plattformar där vi inte kan överblicka helheten. Även länkar till kampanjsidor, kommersiella budskap, pornografiskt, sexistiskt eller rasistiskt innehåll tas bort.

►Har ansvarig utgivare bestämt att en person inte ska namnges eller visas på bild kommer vi inte tolerera kommentarer där den personens namn eller bild framgår, eller andra privata uppgifter kopplat till den personen. Det går förstås alltid bra att fråga hur vi har tänkt när det gäller en publicering.

Vi kollar löpande igenom kommentarerna på Facebook och förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer. Om du bryter mot reglerna vid upprepade tillfällen kan du komma att stängas av från LT:s facebooksida. Under vissa tider har vi begränsad bemanning. Glöm inte att du som användare kan anmäla kommentarer samt skriva till oss för att påpeka något olämpligt. Tack för visad förståelse. Glöm inte att du alltid hittar mer nyheter på www.lt.se!


www.lt.se

08-550 921 00
redaktion@lt.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan