Annons

Annons

Annons

Lång jästid och rejält med grädde – här är receptet på kakslottets semmelsuccé

"Jag är själv väldigt förtjust i grädde så det får gärna vara rejält". Det säger Sara Larsson, bagare och konditor på Taxinge slott. I klippet visar hon hur hon gör "kakslottets" semlor.

Missa inte: Hårt tryck efter semlor på fettisdagen – LT sänder live klockan 11 på fettisdagen

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Se även: LT pejlade stämningen på Södertäljes semmelställen 2016

TV: Här äter Södertäljeeleverna semlor för första gången i sitt liv

Se också: Bilbesiktare testade Södertäljes semlor 2014

Sara Larsson är bagare och konditor på Taxinge slott. "Kakslottet" håller stängt på fettisdagen men har sportlovsöppet onsdag till söndag.

Bild: Karolina Önnebro

Sara Larsson gillar grädde – i mängder.

Bild: Karolina Önnebro


Karolina Önnebro

08-550 921 35
karolina.onnebro@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan