Annons

Annons

Annons

Rasiststämpelångest stoppar realismen

Den ”politiskt korrekta” eliten i Sverige har målat in sig i ett hörn att det har gått så långt att de inte ens vågar kritisera uppenbara problem inom invandrargrupper av rädsla för att deras kollegor ska utesluta dem och kalla dem för rasister.

IS-krigare. Beväpnade män från Islamiska staten marscherar i staden Raqqa i Syrien.

Bild: Ap Photo

Annons

Man tävlar internt om vem som kan hitta ”rasistiska” saker i den svenska kulturen – vår flagga, Pippi Långstrump med mera.

Det mest tragiska exemplet är väl ändå hur de som kallar sig för feminister inte ställer upp för de muslimska kvinnorna av rädsla för att hamna i rasistfacket av sina egna.

Mona Sahlin har erkänt att man inte riktigt vågat ta tag i problemen av rädsla för rasiststämpel. Gudrun Schyman och hennes feminister vågar endast kritisera den ”vita mannen”, man vågar inte kritisera de riktiga mansgrisarna som inte vill ta kvinnor i handen när de hälsar.

Annons

I vårt land så anser vi att våra kvinnor har samma rättigheter som män och ska behandlas med samma respekt, accepterar man inte det ska man inte leva i Sverige, så enkelt är det.

Den svenska kvinnorörelsen har i över 100 år kämpat för att jämställa kvinnors rättigheter med mannens.

Annons

Av någon anledning så gäller detta inte för muslimska kvinnor tydligen, dessa ställer man inte upp på, männen som stoppar deras rättigheter vågar man inte kritisera.

Den muslimska kvinnan Mona Walter som konverterade till kristendomen lever i dag under dödshot och har skydd av Säpo, hon har i flertalet artiklar undrat vart stödet från de svenska feministerna är?

Det blir ett himla liv då några moskéer utsätts för klotter och sabotage. Man går så långt att man pekar ut våra assyrier/syrianer i Södertälje som ansvariga för att de är öppet kristna.

Att många av Södertäljes flyktingar från Syrien visar oro och misstänksamhet mot att deras mördare ska komma till Sverige och Södertälje är inte konstigt!

Säpo har relativt stor kontroll på vilka i Sverige som värvar jihadkrigare till Islamska staten, man vet i stor utsträckning vilka föreningar, moskéer och imamer som inhyser dem med extrema åsikter.

Regeringen säger att man inte kan utvisa dessa terrorister med grund av deras mänskliga rättigheter och att de riskerar att dödas och man skickar tillbaka dem.

En realist skulle säga – har man valt att lämna Sverige och åka till en krigszon för att döda har man gjort sitt val, man behöver inte utvisas då man redan har lämnat landet frivilligt.

Annons

Det enda Sverige behöver göra är att vägra släppa in dem igen, stoppa dem i tullen och sätt dem på vändande plan dit de själva valt att åka.

Svensk flathet innebär att det kommer att bli fler konflikter mellan dessa grupper i Sverige, det kommer att smälla bomber på våra egna gator.

Agera nu!

Realistpartiet


Joakim Granberg

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan