Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Val 2014

Timbuktu ska locka fler unga valdeltagare

Valet närmar sig med stormsteg. Samtidigt har Södertälje lågt valdeltagande bland unga. Det vill Ung fritid på kultur- och fritidskontoret ändra på genom att arrangera en valfest på Marenplan.

Rock the vote. Timbuktu är en av flera artister som framträder på Marenplan under rock the vote.

Bild: Mats Andersson

Annons

Yvonne Skattberg, projekt- ledare på Ung fritid, skriver i ett mejl till LT att det är ett av de avslutande momenten efter ett år av olika aktiviteter för att höja valdeltagandet bland unga.

– Vi hoppas på att höja valdeltagandet bland första- och andragångsväljare. Men framför allt att de ska komma till Marenplan och ta till sig information och ha kul, skriver Yvonne Skattberg.

Annons

De politiska ungdoms- organisationerna är på plats vid  Maren från klockan 16 på lördagen. Två timmar senare inleds valfesten med Natalie Alm med en Zumba för demokrati, följt av Faia Younan, Alina D och Timbuktu som går på scenen cirka klockan 18.30.

Efter ett lådbilsrace avslutar Ninsun Poli och Miriam Bryan festen klockan 20.30.


Peter Karlsson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy