Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Södertälje

Ny vd på Tom Tits experiment

Nu är det klart att Björn Edlund blir ny vd för Tom Tits Experiment. Edlund har sedan februari förra året varit tillförordnad vd för Tom Tits, som är ett av Telgekoncernens dotterbolag.

Annons

– Björn har under sin tid som tillförordnad visat att han är rätt person att utveckla Tom Tits Experiment och bredda verksamheten och göra oss synliga för en ännu större publik. Björn är helt rätt för rollen att leda och driva verksamheten framåt mot nya mål, säger Peter Karlberg, styrelseordförande för Tom Tits Experiment, i ett pressmeddelande.

Björn Edlund har tidigare arbetat med affärsutveckling inom Telgekoncernen och säger nu, utan att avslöja för mycket, att man många nya idéer för framtidens Tom Tits Experiment.

– Jag ser mycket fram emot fortsätta utveckla Tom Tits Experiment. Vi har många spännande och otippade planer för Tom Tits Experiments fortsatta utveckling, säger han i en presskommentar.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy