Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera polispatruller sattes in efter försök till personrån

En kvinna utsattes för ett rånförsök i Grusåsen centrum på onsdagsmorgonen. Flera polispatruller sattes in i jakten på den misstänkta gärningspersonen.

Annons

På onsdagsmorgonen var det stort pådrag i Grusåsen centrum när 3-4 polispatruller, varav en utrustad med hundar, sattes in i jakten på den person som vid 7-tiden ska ha försökt knivråna en kvinna på platsen, dock utan att få med sig någonting.

Magnus Granath på Södertäljepolisen berättar att gärningspersonen i samband med rånet halkade på en isfläck, varför man kunnat säkra spår efter honom på platsen.

En man i 20-årsåldern, känd av polisen sedan tidigare, är nu skäligen misstänkt för försök till rån. Vid 14-tiden på onsdagen hade polisen ännu inte kunnat lokalisera honom.

► Läs fler blåljusnyheter här

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta redaktionen via vår Tipsa-tjänst här.

■ ■ Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72001 (du måste börja meddelandet med "LTS TIPS") eller mejla [email protected]. Kom ihåg att visa hänsyn vid fotografering och inte utsätta dig själv eller andra för fara.

Mer läsning

Annons